Övernattningsläger

Övernattningsläger v.26, 23 juni – 28 juni

(pojkar och flickor födda 08-13) Ca 75 platser (3490kr).

Lägret kommer att kosta 3490 kr. Även på detta läger får man ett träningskit (shorts+t-shirt+strumpor värde 600kr), en gruppbild digitalt (möjlighet att beställa både enskild som gruppbild). Under lägret ingår frukost, lunch, middag och kvällsmacka. (Ej middag dagen vi åker till Tivoli, bekostas själv)

Vi kommer åka till Köpenhamn för att gå på Tivoli i Köpenhamn. Busstransport, lunch och inträde till Tivoli står vi för, alltså ej middag samt åkband på Tivoli, vilket man själv får betala om man vill åka karuseller.

Under lägret kommer vi att besöka Lomma beach för en windsurfingkurs med Lomma windsurfingsällskap. På stranden blir det även lite avslappnat ”beachhäng” med tillhörande mat.

Vi kommer även i år att spela det mycket spektakulära spelet Bubble Ball en av dagarna.

En av kvällarna är det tänkt att spela en mixed turnering med seniorspelare från IBK Lunds damer (SSL) eller herrar (Herrallsvenskan).

Övernattning kommer ske på Polhemskolan (hårt underlag) som ligger ca fem minuters gång från träningsanläggningen och vi sover i klassrum.

Incheckning sker 16.00 på söndagen den 23e juni och middag serveras klockan 18.00. Avslutning ca 16.00 på fredagen den 28e juni (frukost och lunch serveras under dagen).

tjejerLL14