Ungdomsproffs (utespelare/målvakt)

Lev som ett proffs en vecka.

Dag- eller övernattning vecka 32, 4/8 el 5/8 – 9/8 . (2590kr eller 3890kr). Vi har som mål att skapa 2 grupper, med pojkar/tjejer födda 2008-2011. Många nöjda ungdomar har genom åren deltagit i denna lägerform, för den som vill lyfta sin tekniska/fysiska eller taktiska utveckling är detta garanterat det rätta upplägget.

Detta är den perfekta uppstartsveckan för din innebandysäsong 2024/2025 i kommer lägret äga rum i den nya moderna Lerbäckshallen.

Vi har haft ett antal skånelagsspelare som varit med på lägrena genom åren. Överlag hänvisar de till att ungdomsproffsveckan är det bästa upplägget som man kan få gjort innan man går in i en säsong.
Proffsveckan är för dig som vill prova på att leva som ett proffs under en vecka. Du får prova på och lära dig om vad som krävs för att nå toppen och bli utbildad i delar utanför själva innebandyn som hjälper dig att bli så bra du kan bli. Veckan är en blandning av hur en vecka ser ut för en professionell lagidrottare och ett U19 breddläger.

Teoretiska genomgångar i taktik, kostens betydelse, vad som krävs för att nå toppen, varvas med 2 innebandypass per dag med taktiska inslag spelmoment. Du kommer att ha ett fyspass per dag med olika teman och i veckan ingår dessutom flera olika tester som mäter både din kondition och styrka.

Veckan kommer att ställa högre krav på dig som deltagare och flera av de ”vanliga” momenten på Lundalägret mellan 8-16 som såpabandy, spel på utegolv och mörkerinnebandy kommer ersättas av teori och tester till exempel. Dagarna kommer att vara krävande både fysiskt och koncentrationsmässigt, men kommer också vara väldigt givande. Proffsveckan är för den som vill satsa på innebandy.

Som avslutning kommer samtliga deltagare erhålla ett upptryckt diplom med de testvärden man erhållit under veckan samt en allmän innebandyrelaterad kommentar som man kan ha med sig under sitt fortsatta innebandykarriär.

Grupperna kommer att ha begränsat antal platser och grupperna kommer att ledas av kompetenta instruktörer.

För dagläger börjar lägret den 5e augusti kl 08:00 Sparbanken Skåne och avslutas kl 16:00 fredagen den 9e augusti i Sparbanken Skåne.

För övernattning gäller följande:

Vi kommer åka till Köpenhamn en av eftermiddagarna/kvällarna för att gå på Tivoli. Busstransport, lunch och inträde till Tivoli står vi för, alltså ej middag samt åkband på Tivoli, vilket man själv får betala om man vill åka karuseller.

Under lägret kommer vi att besöka Lomma beach för en windsurfingkurs med Lomma windsurfingsällskap. På stranden blir det även lite avslappnat ”beachhäng” med tillhörande mat.

Vi kommer även i år att spela det mycket spektakulära spelet Bubble Ball en av dagarna.

Övernattning kommer ske på skola (hårt underlag) där vi sover i ett klassrum.

För övernattningslägret sker incheckning sker kl. 16.00 på söndagen den 4e augusti Polhemskolan och middag serveras klockan 18.00. Avslutning ca 16.00 på fredagen den 9e augusti (frukost och lunch serveras under dagen).