Scandic Star Lund

Scandic Bild

Hotell Scandic Star i Lund har ett perfekt läge i centrala Lund. Med hotellet som bas har du nära till allt som denna charmiga stad kan erbjuda. Besök sevärdheter som kulturhistoriska museet, Lunds Domkyrka och Lunds Universitets Historiska Museum som ligger drygt 2 km från hotellet. Det finns även flera golfbanor i närheten, som Lunds Akademiska golfklubb. På Lunds gator finner du restauranger och caféer som bjuder på något för alla smaker.

Service

I vår reception kan du låna en cykel för att utforska cykelstaden Lund. När du bor hos oss på hotell Scandic Star kan du koppla av i vår pool och bastu. På hotellet har vi även en restaurang, Gerdas, där du kan njuta av god mat och dryck. Vi har även 22 mötesrum för upp till 450 personer samt erbjuder trådlös internetuppkoppling till alla våra gäster.

Om man vill semestra i Lund samtidigt som ens barn deltar på Lundalägret så är Scandic Star Lund ett perfekt ställe att bo på.

 

För bokning i samband med Lundalägret i Innebandy så kontakt ni Scandic Star Lund på meeting.starlund@scandichotels.com eller 046-285 25 27.

Måltider

När du bor på Scandic Star i Lund ingår frukost på hotellet

Varmt Välkomna Jenny Alm